Αρχική arrow Ποιοί είμαστε arrow Μήνυμα Προέδρου

Μύνημα προέδρου Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ.

(3 ψήφοι)

Η σωστή διαχείριση, διάθεση και προστασία των υδατικών πόρων του Δήμου μας είναι τόσο σημαντική όσο και η αξία του καθαρού νερού για την διατήρηση της ζωής. Για τα θέματα που αφορούν το νερό ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Ελασσόνας αρμόδια είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ελασσόνας (Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ.).

ΝΕΡΟ = ΖΩΗ Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει ο πλανήτης Γη. Εμείς οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε το νερό σχεδόν σε κάθε μας λειτουργία. Επίσης, το 70% περίπου του σώματός μας αποτελείται από νερό και χωρίς αυτό δεν μπορούμε να επιβιώσουμε.

Δυστυχώς, ο άνθρωπος δεν έχει εκτιμήσει ακόμα την αξία του νερού και συνεχίζει να μολύνει το περιβάλλον, δημιουργώντας διαταραχή στον κύκλο και την τροφική αλυσίδα της ζωής, χωρίς να καταλαβαίνει ότι αυτή η διαταραχή, θα ζημιώσει και τον ίδιο σε μεγάλο βαθμό.

Τα παραδείγματα πολλά, ακόμα και στον τόπο μας, όπως η υπερεντατική γεωργία και τα φυτοφάρμακα, η υπεράντληση υδάτων, η επιφανειακή και ανεπεξέργαστη διάθεση βιομηχανικών αποβλήτων.

Για αυτούς τους λόγους και για πάρα πολλούς ακόμα είναι επιβεβλημένη η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση όλων μας.

 Ο καιρός τώρα
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 32 °C
Πέμπτη, 22 Αύγ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 19 ως 35 °C
Παρασκευή, 23 Αύγ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 19 ως 34 °C